10 Tips van Tante Kaat voor een Bewuster en Productiever Leven

Lees eventjes verder.

Als productiviteitscoach wil ik alle vrouwen helpen om productiever te worden en bewuster om te gaan met hun tijd. Daarom heb ik een emailreeks gemaakt van 10 mails met 10 concrete tips voor een bewuster en productiever leven.

Schrijf je nu hiervoor in en ontvangt de komende 10 dagen een mail van mij met een concrete tip om jouw leven terug in eigen handen te nemen.

Is dat wat jij zoekt?

Schrijf je dan hier in en ontvang onmiddellijk de ‘10 Tips van Tante Kaat voor een Bewuster en Productiever Leven’!

Wil jij direct er volledig voor gaan?

Ik bied ook een individueel traject aan, genaamd ‘Boost-je-tijd’, de DIY-versie. Lees hier er meer over.

Hallo, ik ben Katrien!

Met mijn bedrijf ‘The Office Manager’ zorg ik ervoor dat vrouwen en vrouwelijke ondernemers rust ervaren in hun hoofd en hun zaak. Hoe doe ik dat?

Doordat ik mijn talenten kan inzetten als VA, productiviteitscoach en/of Notion Coach kunnen mijn klanten

Op deze manier kunnen zij groeien en opvallen in deze wereld.

Als VA ben ik steeds op zoek naar tools en technieken om alles zo efficiënt, productief en gestructureerd mogelijk te doen. Voor mij is structuur en efficiënt werken allemaal heel evident, maar ik besef steeds meer dat dit niet voor iedereen zo eenvoudig en vanzelfsprekend is. Daarom wil ik, als Productiviteitscoach, vrouwen (ook niet-ondernemers) helpen om productiever te worden en bewuster om te gaan met hun tijd.

Ik heb, met uitzondering van enkele jaren na de geboorte van mijn dochter, steeds fulltime gewerkt, terwijl ik ondertussen ook een huishouden recht hield. Huilbuien in mijn waskot waren mijn realiteit. Ik weet dus als de beste dat dit niet altijd eenvoudig is.

Ondanks mijn “plan-drang” merkte ik enkele jaren geleden op dat ik heel veel tijd verloor door externe prikkels (zoals sociale media en mails) en besloot ik hieraan iets te doen. Vele boeken en opleidingen volgden en uiteindelijk resulteerde dit tot mijn eigen zaak en het allereerste ‘Boost-je-tijd’-traject. Dagelijks probeer ik de principes die ik geleerd heb zelf toe te passen.

Ondertussen heb ik verschillende individuele en groepstrajecten begeleid. Daarnaast ben ik ook sinds dit jaar productiviteitscoach bij de Samen Groeien Academie van Katrien Van Campenhout.