10 Tips van Tante Kaat voor een Bewuster Leven

“In 2009 geleden werd ik voor de eerste keer mama. Op dat moment werkte ik als Office Manager in een vzw en regelde ik de hele planning van de afdeling Spelbegeleidingen. Elke dag wist ik perfect waar al mijn collega’s zaten, welke spelen ze moesten begeleiden in welke school of organisatie en zelfs met welke auto ze naar daar gingen. En dan kreeg ik een kind en zat mijn hoofd vol. Ik kon amper nog iets onthouden. Ik leerde alles te noteren, want ik had schrik om dingen te vergeten. Je zag me niet zonder agenda of notitieboekje. Ondertussen is deze papieren agenda geëvolueerd naar een digitale agenda en werd dat notitieboekje Notion. Door de jaren heen, na vele cursussen, podcasts en boeken, leerde ik verschillende technieken om mijn hoofd leeg te maken. Ik leerde zo te plannen, dat ik nog ruimte heb voor leuke, onverwachte dingen. Ik leerde wat mijn dromen en prioriteiten zijn en nee te zeggen tegen de dingen die me niet in de richting van deze doelen bracht. Ik leerde mezelf op de eerste plaats te zetten. Soms heb ik nog zo’n dagen, waar mijn hoofd zo vol zit dat ik niets (of toch niet veel) kan verdragen van mijn man en kinderen. En heb ik geen mentale ruimte meer voor leuke dingen. Soms ben ik doodmoe en heb ik nergens zin in. Maar ik kan steeds teruggrijpen naar de technieken en tools die me ondersteunen om de rust in mijn hoofd terug te vinden.”

Herkenbaar?

Als productiviteitscoach wil ik alle vrouwen helpen om de chaos in hun hoofd onder controle te houden en bewuster om te gaan met hun tijd. Daarom heb ik een emailreeks gemaakt van 10 mails met 10 concrete tips voor een bewuster leven.

Schrijf je nu hiervoor in en ontvangt de komende 10 dagen een mail van mij met een concrete tip om jouw leven terug in eigen handen te nemen.

Is dat wat jij zoekt?

Schrijf je dan hier in en ontvang onmiddellijk de ‘10 Tips van Tante Kaat voor een Bewuster Leven’!

Wil jij direct er volledig voor gaan?

Kies dan direct voor ‘Boost-je-tijd’, de DIY-versie, het individuele traject om bewuster om te gaan met je tijd. Lees hier er meer over.