“What would you do if you weren’t afraid?’’ (Sheryl Sandberg)

“Whether you think you can or you can’t, you’re right.” (Ford)

Gebruik dit moment om na te denken over wat JIJ wilt, wat JOUW dromen zijn en boek een ‘Boost-je-plan’ met mij!

Dit kan voor elke soort droom, project of plan!

Wil je…

Maar…

Boek dan een ‘Boost-je-plan’ met mij! Vraag hier een intakegesprek aan.

Is dit herkenbaar voor jou?

“Ik vind het heel moeilijk om al mijn ideeën op een gestructureerde manier samen te brengen, laat staan een goede werkplanning op te stellen.”

“In mijn hoofd is het een wirwar van gedachten, ideeën, onrealistische doelen en verwachtingen waardoor ik ‘stil’ lijk te gaan vallen.”

“Ik ben een chaotisch type dat geen samenhang in haar plannen kan maken.”

“Ik ben op zoek naar iemand die me begeleidt in het beginnen ondernemen, alle obstakels onder ogen laat zien om daarna deze één voor één weg te werken en echt te gaan voor die droom.”

“Ik ben op zoek naar iemand die samen met mij naar mijn bedrijf kan kijken: van waar mijn bedrijf nu staat en hoe ik kan groeien. Als ik dit alleen doe, dan blijf ik in toertjes blijf.”

Boek dan een ‘Boost-je-plan’ met mij!

Brainstormen –
visualiseren –
structureren –
plannen

Op voorhand doen we een intakegesprek van een half uur waarin we kijken wat we gaan bespreken en wat onze doelen zijn voor die dag.

De dag zelf starten we met een brainstorm. Aan de hand van de juiste vragen komen we tot de essentie van jouw vraag, jouw probleem. Daarna proberen we jouw chaos te structureren in een duidelijk en werkbaar plan.

Na zo een halve dag heb je het perfecte document in de hand om er volledig in te vliegen. Je weet wat je wilt doen, hoe je moet starten en welke stappen je precies wanneer moet doen. No more excuses!

Boek hier een intakegesprek in mijn online agenda!

“Met mijn bedrijf wil ik ervoor zorgen dat vrouwen en vrouwelijke ondernemers rust ervaren in hun hoofd. Alleen zo kunnen zich focussen op hun dromen en kunnen ze groeien en opvallen in deze wereld. Ik heb zelf ontdekt dat je door productief te werken, je te focussen op jouw dromen en uitstelgedrag te vermijden je enorme stappen kan vooruitgaan. En jij kan dat ook!”

Wat is het resultaat na een sessie ‘Boost-je-plan’?

Mijn klanten vertellen het graag zelf:

Ik heb terug rust in mijn hoofd!”

Ik heb een enorme motivatieboost om er terug in te vliegen.”

Ik wist perfect wat ik moest doen. Ik vertrok met duidelijke input voor mijn aanbod en een duidelijk en werkbaar plan voor de komende maanden.”

Alles was weer helder. Duidelijke doelen en een stappenplan voor de rest van het jaar waren opgesteld.“

Ik heb helderheid in mijn structuur, minder stress en meer ruimte voor mijn klanten.”

Katrien structureerde alle losse plannen en ideeën. Ik weet nu goed waar te starten en hoe ik alles kan laten verlopen. Ik heb een heel andere kijk op het geheel gekregen.”

Ik voel me opgelucht en gemotiveerd. Ik heb ‘goesting’ om aan mijn plan te beginnen.“

Ik voelde me goed na die sessie. Het gaf duidelijkheid in waar ik naartoe wilde groeien. Het gaf me ook het gevoel van stevigheid, alsof ik een eerste fundament had gebouwd. Dankzij de ‘Boost-je-plan’ met Katrien kon ik mijn dromen omzetten in een realistisch plan.”

Het verhaal van Lies

Graag vertel ik je het verhaal van Lies. Lies is mijn ideale klant. Maar daarnaast is ze voornamelijk ook mijn schoonzus, één van mijn beste vriendinnen en een ‘The Office Manager’-believer van de eerste graad.

Eind 2020-begin 2021 zijn we beide als zelfstandige gestart. Ik wist direct waar ik naartoe wou. Haar pad was iets hobbeliger.

Na bijna 20 jaar ervaring in de sociale sector wist ze duidelijk dat ze een andere kant op wou.
Ze heroriënteerde zich als voetreflexologe en coach. Daarnaast is ze een ervaringsdeskundige en experte in intergenerationele trauma’s en systemisch denken.

Ze is spirituele vrouw met enorme ambities. Maar ze is ook een beelddenker (net zoals mijn dochter):

En wat is er nu net belangrijk als ondernemer met grote ambities?

En daarmee kwam ze naar mij.

Ze was met zoveel opleidingen bezig, ze had enorme plannen en een dikke map met een heleboek notities. Maar ze geraakte niet verder dan die map.

Ik zag dat ze wat bleef hangen in haar ideeën en deze niet kon omzetten in werkbare plannen. Ik wist wat haar ambities waren en zag dat ze nood had aan een goeie ‘sjot onder haar gat’. Daarom zaten we begin mei van dit jaar voor de eerste keer een halve dag samen. We brainstormden over haar aanbod, haar toekomstdromen en zetten dit om naar een realistisch plan voor de komende maand.

“Ik kreeg de kans om een halve dag met Katrien te brainstormen en te plannen over mijn zaak. Als beelddenker vind ik het heel moeilijk om al mijn ideeën op een gestructureerde manier samen te brengen, laat staan een goede werkplanning op te stellen. Katrien stelde de juiste vragen, greep de essentie en bracht structuur in mijn chaos. En dit allemaal op een toffe en niet saaie manier. Katrien heeft het talent je tot rust te brengen. Tot slot doet ze je “goesting” krijgen om er (terug) in te vliegen. Na enkele uren wist ik perfect wat te doen. Ik vertrok met duidelijke input voor mijn aanbod en een duidelijke en werkbaar plan voor de komende maanden.”

Eind juni zaten we voor een tweede keer samen en evalueerden we het voorbije kwartaal en maakten we opnieuw een plan op voor het komend kwartaal en de rest van het jaar.

Opnieuw stapte ze dolgelukkig en vol goesting naar buiten, met enkele opdrachten en opnieuw een basisplan voor de rest van het jaar.

Ochtendstond heeft goud in de mond en dat is zeker het geval voor mij als ik bij Katrien ben geweest. Ik stap binnen met een wirwar van gedachten, ideeën, onrealistische doelen en verwachtingen naar mezelf toe waardoor ik weer ‘stil’ lijk te gaan vallen. Twee uur later stap ik buiten en doen mijn kaken pijn van de grote glimlach op mijn mond. Alles is weer helder. Mijn kwartaal geëvalueerd. Ik ben zelfs fier op mezelf. Duidelijke doelen en een stappenplan voor het rest van het jaar. Ik kan weer aan de slag. En niet alleen geeft Katrien mij ‘helderheid’ in mijn structuur. Door deze helderheid ervaar ik minder stress en komt er ruimte voor mij klanten en waardevolle content. ❤️

Lies is er klaar voor om zichzelf en haar diensten in de wereld te zetten, om zichzelf niet meer te verloochenen en volledig te gaan voor haar ideale klant! Het is tijd. Ze verdient het.

Wil jij dit ook?

Jij verdient dit ook! En ik sta je graag bij! Ik ben graag jouw mentor, jouw sjot onder je gat, die duw in je rug! Want soms heb je maar iets klein nodig om iets groot te realiseren.

Jouw investering bedraagt €275,00 (voor 2,5 à 3u). Deze prijs is inclusief intakegesprek (30min), maar exclusief BTW, verplaatsingskosten en locatie. 

Na zo een halve dag brainstormen en plannen met mij weet je perfect wat je moet doen om van jouw droom een succes te maken.

“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” (Mark Twain)

Boek hier een intakegesprek in mijn online agenda!

Enkele andere mogelijkheden

Wat anderen zeggen...

"Ik kreeg de kans om een halve dag met Katrien te brainstormen en te plannen over mijn zaak. Als beelddenker vind ik het heel moeilijk om al mijn ideeën op een gestructureerde manier samen te brengen, laat staan een goede werkplanning op te stellen. Katrien stelde de juiste vragen, greep de essentie en bracht structuur in mijn chaos. En dit allemaal op een toffe en niet saaie manier. Katrien heeft het talent je tot rust te brengen. Tot slot doet ze je “goesting” krijgen om er (terug) in te vliegen. Na enkele uren wist ik perfect wat te doen. Ik vertrok met duidelijke input voor mijn aanbod en een duidelijke en werkbaar plan voor de komende maanden."
Lies Janssens
"Ochtendstond heeft goud in de mond en dat is zeker het geval voor mij als ik bij Katrien ben geweest. Ik stap binnen met een wirwar van gedachten, ideeën, onrealistische doelen en verwachtingen naar mezelf toe waardoor ik weer 'stil' lijk te gaan vallen. Twee uur later stap ik buiten en doen mijn kaken pijn van de grote glimlach op mijn mond. Alles is weer helder. Mijn kwartaal geëvalueerd. Ik ben zelfs fier op mezelf. Duidelijke doelen en een stappenplan voor het rest van het jaar. Ik kan weer aan de slag. En niet alleen geeft Katrien mij 'helderheid' in mijn structuur. Door deze helderheid ervaar ik minder stress en komt er ruimte voor mij klanten en waardevolle content. ❤️"
Lies Janssens
“Katrien kwam op mijn pad door een gemeenschappelijk coachingtraject bij Boostways. Onlangs had ik moeite hoe ik een bepaald project verder moest uitwerken. Ik ben bij Katrien ten raade gegaan. Als je met je neus zo dicht op de feiten zit, blijf je soms in cirkeltjes denken. Het was fijn om een verhelderde kijk van iemand anders te horen. Deze sessie heeft me zeker geholpen!”
2021-10-28
Katleen Vanacker
“De komende weken, maanden, jaren... staat er hier heel wat te gebeuren. Omdat ik zelf een chaotisch type ben dat geen samenhang in haar plannen kan maken, deed ik een Boost-je-planning met Katrien. Al tijdens het eerste uur kwam ik tot rust. Katrien structureerde alle losse plannen en ideeën en ordende ze voor me. Ik weet nu goed waar te starten en hoe ik alles goed kan laten verlopen. Absoluut een aanrader om even een andere kijk op het geheel te krijgen."
Katrien Roosen
"Ik heb al jaren een grote droom en wil een horecazaak openen. Ik weet perfect hoe de zaak er gaat uitzien, wat ik ga aanbieden en zelfs hoe ik achter de bar zal staan. Maar ik had nood aan een duwtje in de rug, aan iemand die me over de drempel laat stappen om niet te blijven hangen in die droom. Ik was op zoek naar iemand die me begeleidt in het beginnen ondernemen, die me een spiegel voorhoudt en alle obstakels onder ogen laat zien om daarna deze één voor één weg te werken en echt te gaan voor die droom. Daarom vroeg ik bij Katrien een ‘Boost-je-plan’ aan. De dag zelf zijn we begonnen met een brainstorm, we hebben alles op tafel gegooid en uiteindelijk in een stappenplan gegoten. Achteraf voelde ik me opgelucht en gemotiveerd. Ik had ‘goesting’ om aan mijn plan te beginnen. Samen met mijn partner ben ik er direct ingevlogen en werden de nodige eerste afspraken gemaakt. Zo kunnen we samen het stappenplan vervolledigen en uitwerken en zal ik op termijn mijn grote droom kunnen realiseren."
"Ik was op zoek naar iemand die samen met mij naar mijn bedrijfsstructuur kon kijken: van waar mijn bedrijf nu staat en hoe ik wil groeien. Ik weet dat als ik dit alleen doe, ik in toertjes blijf draaien. Als trainer/coach weet ik dat je niet buiten je eigen gedachten kan denken. Daarnaast hou ik ervan om spiegels voorgehouden te krijgen. Daarom riep ik Katrien haar hulp in. Tijdens de ‘Boost-je-plan’ keken we samen naar het doel. Katrien stelde vragen en schreef mijn antwoorden op. Het visualiseren van de antwoorden, maakte het ook heel helder. Doordat ze goed luisterde en zich kon inleven, leverde het voor mij ook resultaat. Ik voelde me goed na die sessie. Het gaf duidelijkheid in waar ik naartoe wilde groeien. Het gaf me ook het gevoel van stevigheid, alsof ik een eerste fundament had gebouwd. Ik voelde waar ik naartoe wilde en wist dat ik deze nieuwe stap samen met Katrien kon zetten. Dankzij de ‘Boost-je-plan’ met Katrien kon ik mijn dromen omzetten in een realistisch plan. Ik besefte dat mijn idee om online pakketten en trainingen aan te bieden momenteel niet realistisch is. Ik weet dat ik eerst moet begonnen met het begin: marketing en content."
Karen
"Ik ben mama van 4 kindjes, zit volop in een verbouwing van een pand dat we kochten om onze zaak er na bijna 2 jaar (verbouwen) te kunnen openen. Ik ben zaakvoerder van mijn eigen atelier waar ik communie/lentefeest- en bruidskleding volledig op maat maak. Ik heb de afgelopen jaren wat gevolgd bij Katrien Adams van The Office Manager, waaronder het boost je tijd-traject om leren mijn tijd terug beter in te delen en vooral ook om mezelf niet te verliezen en ook momenten van rust te gunnen. Ik leerde kijken naar mijn tijdslekken (waar verlies ik veel nutteloze tijd op), maar ook naar wat ik wil doen met mijn tijd. Het heeft me er toe aangezet om bijvoorbeeld terug meer boeken te lezen (ik las er afgelopen jaar 26 terwijl ik daarvoor daar helemaal geen tijd meer voor vond). En ik heb later bij haar ook 'boost je planning' gedaan als sessie, waarbij ik wat zaken in kaart heb kunnen brengen en grotendeels zijn daar ook beslissingen mee aan de orde gekomen om alles voor mezelf terug behapbaar te krijgen en me niet te verliezen in de 1001 ideeën die in mijn hoofd ronddwalen. Moest je daar nood aan hebben, zou ik zeker met haar eens in gesprek gaan. Life-saver hier."
Katrien Roosen
"Ik heb Katrien gecontacteerd omdat ik nood had aan rust in mijn hoofd. Ik zat constant na te denken over wat er nog allemaal moest gebeuren. Verder werkte ik de ene minuut aan het ene en de volgende minuut werd ik afgeleid door iets en begon ik een ander project. Hierdoor geraakten mijn taken en projecten nooit afgewerkt. Samen met Katrien heb ik ten eerste mijn mailbox aangepast en die wat meer structuur gegeven. Verder hebben we mijn planningsprogramma uitgepluisd en uitgezocht hoe we die to do's konden implementeren. Dat gaf al meer overzicht en rust in mijn hoofd. Ze vertelde me dat ik een braindump moest doen van alle taken die in mijn hoofd zaten. Sinds dan voel ik me rustiger in mijn hoofd en zet ik automatisch alles in mijn online to do-list. Ik plan nu wekelijks vaste blokken in om aan mijn projecten te werken, hierdoor heb ik ook het gevoel dat ik iets heb afgewerkt en rustiger het weekend in kan gaan. Met behulp van Katrien haar tips probeer meer gestructureerd te werken en projecten te plannen in de toekomst. Dankzij Katrien ben ik veel rustiger, hoopvoller, blijer en vol energie!"
Stacey
Kapoentjesgym

Ben je nog wat zoekend?

Wil je jouw droom nog wat analyseren en vormgeven?

Download dan gratis mijn freebie ‘Dream Big’!

Waarom werken met mij?

Twee jaar geleden ben ik gestart als VA en stilaan kwam hier mijn aanbod als productiviteitscoach en Notion Coach bij. Want als creatieve generalist wil je zoveel mogelijk dingen doen, je bent in zoveel geïnteresseerd en heb je nood aan afwisseling. De voorbije twee jaar heb ik ontdekt dat ik heel graag brainstorm en dat ik op basis van deze brainstorm heel goed een realistisch en werkbaar plan kan maken. Dit is niet zo evident voor iedereen, maar het is echt wel een kracht van mij. Graag focus ik me hier meer op, hierdoor leer ik meer vrouwelijke ondernemers en hun business kennen, naast mijn VA-diensten is dit een beetje uit mijn comfortzone stappen en ik kan mijn talenten inzetten. Alleen maar wins!”

“Ik wil dat iedereen, vrouwen en mannen van alle formaten, alle kleuren, alle achtergronden en alle leeftijden, hun dromen moeten kunnen waarmaken. Ik wil dat ze kunnen groeien, opvallen en hun plaats innemen in deze wereld.”

Lees het hier meer!!