Boek dan een halve dag ‘Boost-je-planning’ met mij!

Op voorhand doen we een intakegesprek van een half uur waarin we kijken wat we gaan bespreken en wat onze doelen zijn voor die dag.

De dag zelf starten we met een brainstorm. Aan de hand van de juiste vragen komen we tot de essentie van jouw vraag, jouw probleem. Daarna proberen we jouw chaos te structureren in een duidelijk en werkbaar plan.

Na zo een halve dag heb je het perfecte document in de hand om er volledig in te vliegen. Je weet wat je wilt doen, hoe je moet starten en welke stappen je precies wanneer moet doen. No more excuses!

Het verhaal van Lies

Graag vertel ik je het verhaal van Lies. Lies is mijn ideale klant. Maar daarnaast is ze voornamelijk ook mijn schoonzus, één van mijn beste vriendinnen en een ‘The Office Manager’-believer van de eerste graad.

Eind 2020-begin 2021 zijn we beide als zelfstandige gestart. Ik wist direct waar ik naartoe wou. Haar pad was iets hobbeliger.

Na bijna 20 jaar ervaring in de sociale sector wist ze duidelijk dat ze een andere kant op wou.
Ze heroriënteerde zich als voetreflexologe en coach. Daarnaast is ze een ervaringsdeskundige en experte in intergenerationele trauma’s en systemisch denken.

Ze is spirituele vrouw met enorme ambities. Maar ze is ook een beelddenker (net zoals mijn dochter):

En wat is er nu net belangrijk als ondernemer met grote ambities?

En daarmee kwam ze naar mij.

Ze was met zoveel opleidingen bezig, ze had enorme plannen en een dikke map met een heleboek notities. Maar ze geraakte niet verder dan die map.

Ik zag dat ze wat bleef hangen in haar ideeën en deze niet kon omzetten in werkbare plannen. Ik wist wat haar ambities waren en zag dat ze nood had aan een goeie ‘sjot onder haar gat’. Daarom zaten we begin mei van dit jaar voor de eerste keer een halve dag samen. We brainstormden over haar aanbod, haar toekomstdromen en zetten dit om naar een realistisch plan voor de komende maand.

“Ik kreeg de kans om een halve dag met Katrien te brainstormen en te plannen over mijn zaak. Als beelddenker vind ik het heel moeilijk om al mijn ideeën op een gestructureerde manier samen te brengen, laat staan een goede werkplanning op te stellen. Katrien stelde de juiste vragen, greep de essentie en bracht structuur in mijn chaos. En dit allemaal op een toffe en niet saaie manier. Katrien heeft het talent je tot rust te brengen. Tot slot doet ze je “goesting” krijgen om er (terug) in te vliegen. Na enkele uren wist ik perfect wat te doen. Ik vertrok met duidelijke input voor mijn aanbod en een duidelijke en werkbaar plan voor de komende maanden.”

Eind juni zaten we voor een tweede keer samen en evalueerden we het voorbije kwartaal en maakten we opnieuw een plan op voor het komend kwartaal en de rest van het jaar.

Opnieuw stapte ze dolgelukkig en vol goesting naar buiten, met enkele opdrachten en opnieuw een basisplan voor de rest van het jaar.

Ochtendstond heeft goud in de mond en dat is zeker het geval voor mij als ik bij Katrien ben geweest. Ik stap binnen met een wirwar van gedachten, ideeën, onrealistische doelen en verwachtingen naar mezelf toe waardoor ik weer ‘stil’ lijk te gaan vallen. Twee uur later stap ik buiten en doen mijn kaken pijn van de grote glimlach op mijn mond. Alles is weer helder. Mijn kwartaal geëvalueerd. Ik ben zelfs fier op mezelf. Duidelijke doelen en een stappenplan voor het rest van het jaar. Ik kan weer aan de slag. En niet alleen geeft Katrien mij ‘helderheid’ in mijn structuur. Door deze helderheid ervaar ik minder stress en komt er ruimte voor mij klanten en waardevolle content. ❤️

Lies is er klaar voor om zichzelf en haar diensten in de wereld te zetten, om zichzelf niet meer te verloochenen en volledig te gaan voor haar ideale klant! Het is tijd. Ze verdient het.

Wil jij dit ook?

Jij verdient dit ook! En ik sta je graag bij!

Jouw investering bedraagt €275,00 (voor 2,5 à 3u). Deze prijs is inclusief intakegesprek (30min), maar exclusief BTW, verplaatsingskosten, locatie en maaltijd.

Maar na zo een halve dag brainstormen en plannen met mij weet je perfect wat je moet doen om van jouw droom een succes te maken.

Boek hier jouw intakegesprek en zet de eerste stap naar jouw grote droom!

Waarom werken met mij?

Lees het hier!