Heb jij op de meeste vragen hierboven ‘ja’ gezegd?

 

Dan heb ik de oplossing voor jou!

Want ik lanceer het groepstraject ‘Boost-je-tijd’, het traject voor vrouwen die worstelen met hun tijd!

Ayline was diegene die mijn ‘Boost-je-tijd’-traject mocht testen. Haar review lees je hier:

Review Ayline 1
Review Ayline 2

 

 “Lack of direction, not lack of time, is the problem. We all have twenty-four hour days” (Zig Ziglar) 

Wat houdt het traject in?

Het ‘Boost-je-tijd’ groepstraject is een traject van 8 weken. De deuren gaan open op 14 februari en het traject loopt tot en met 8 april.

Je krijgt toegang tot een afgesloten Facebook-groep. Hier kan je kennismaken met de andere deelnemers die net zoals jij op zoek zijn naar meer structuur, balans en tijd. Je kan hier vragen stellen aan mij of met de andere deelnemers praten over de verschillende onderwerpen en taken.

Het traject start met een online live sessie op woensdag 16/02 om 20uDaarna volgt er elke twee weken een (opgenomen) sessie met nieuwe opdrachten. In dezelfde week wordt er een korte online check-in georganiseerd. Het traject eindigt met een online live coaching call op woensdag 30/03 om 20u waarin we de verschillende opdrachten overlopen en bekijken we hoe het traject verlopen is. De sessies worden opgenomen en kan je steeds herbekijken.

Je krijgt verschillende opdrachten zodat jij leert om meer uren per week vrij te maken.

Je hebt de mogelijkheid tot stellen van vragen in de Facebookgroep.

Je krijgt een digitaal werkboek, het e-book ‘Boost-je-tijd’ en de extra bijlages ‘Uitstelgedrag’, ‘Getting Things Done’ en ‘Leven en werken volgens jouw menstruele cyclus’.

DSC_7423

Waar gaan we mee bezig zijn?

Na afloop van dit traject heb je kennisgemaakt met verschillende technieken en tools rond productiviteit, plannen en focus.

Wekelijks ga je ongeveer een uurtje bezig zijn met dit traject. Maar ik verzeker je… Die ga je snel terugverdiend hebben!

DSC_7414

Wat is jouw transformatie

Dit wil je toch ook?​

Wat is jouw investering?

De mensen die op de wachtlijst staan konden inschrijven aan een ‘early birdprijs’.


Stond jij op de wachtlijst? Dan heb jij al een mailtje gekregen met de juiste link om in te schrijven. (Check zeker je spam!)


Stond jij niet op de wachtlijst, dan kan jij vanaf woensdag 9 februari tot en met dinsdag 15
februari inschrijven aan €299,00 (incl. BTW).

“Toen mijn mij enkele maanden geleden vroeg wat mijn droom en doel was voor mijn verdere leven, kon ik niets beter bedenken dan balans vinden. Evenwicht vinden tussen werk en privé, tijd vinden voor mezelf,… dat waren zaken waar ik het moeilijk mee had. Na de Boost-je-tijd Challenge met Katrien, heb ik rust gevonden in mijn hoofd, en duidelijkheid in mijn agenda. Ik kijk anders aan tegen de taken die ik op regelmatige basis uitvoer en ben me bewust van waar ik mee bezig ben, en hoe ik mijn tijd gebruik. De stress om al mijn taken tijdig rond te krijgen is weggeëbd, en ik durf opnieuw denken aan grotere dromen, want nu heb ik de ruimte om deze toe te laten in mijn hoofd en hart.” (Annelies)

Wil jij net als Annelies terug een evenwicht tussen werk en privé en tijd vinden voor jezelf?
Twijfel er niet over, dan is het groepstraject ‘Boost-je-tijd’ de oplossing voor jou!

Waarom kiezen voor het groepstraject 'Boost-je-tijd' van The Office Manager?

DSC_7879-2

Hallo, ik ben Katrien van ‘The Office Manager’. Na 15 jaar gewerkt te hebben als Office Manager in een verschillende KMO’s, startte ik in oktober 2020 mijn bedrijf ‘The Office Manager’ op.

Met mijn bedrijf wil ik vrouwen en vrouwelijke (solo) ondernemers inspireren om op zoek te gaan naar hun goesting en mindset om op te vallen in deze wereld, door hen te begeleiden in het groeien in hun zelf en in hun zaak.

Als Personal & Virtual Assistant ondersteun ik vrouwelijke (solo) ondernemers op administratief en organisatorisch vlak, zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken en werken aan hun kernactiviteiten. Daarvoor ben ik steeds op zoek naar tools en technieken om alles zo efficiënt, productief en gestructureerd mogelijk te doen.

Voor mij is structuur en efficiënt werken allemaal heel evident, maar ik besef steeds meer dat dit niet voor iedereen zo eenvoudig en vanzelfsprekend is. Daarom wil ik ook als Productiviteitscoach (ondernemende) vrouwen helpen met het structureren en plannen van hun leven met als doel bewuster omgaan met hun tijd.

Ik heb, met uitzondering van enkele jaren na de geboorte van mijn dochter, steeds fulltime gewerkt, terwijl ik ondertussen ook een huishouden recht hield. En ik weet dus als de beste dat dit niet altijd eenvoudig is.

Ondanks mijn “plan-drang” merkte ik enkele jaren geleden op dat ik toch heel veel tijd verloor door externe prikkels (zoals sociale media en mails) en besloot ik hieraan iets te doen. Vele boeken en opleidingen volgden en uiteindelijk resulteerde dit tot mijn eigen zaak en het ‘Boost-je-tijd’-traject. Dagelijks probeer ik de principes die ik geleerd heb toe te passen. Ondertussen heb ik verschillende individuele trajecten en Masterclasses begeleid. En eind 2021 lanceerde ik mijn allereerste ‘Boost-je-tijd’ groepstraject. Daarnaast ben ik ook sinds dit jaar productiviteitscoach bij de Samen Groeien Academie van Katrien Van Campenhout.

Of zoals Seth Godin zegt:

 “You don’t need more time in your day. You need to decide.”