Hoeveel vakjes kan je aanvinken?

Heb je verschillende vakjes aangevinkt? Dan heb ik de oplossing voor jou!

Boost-je-tijd, de DIY-versie

Ik wil alle vrouwen helpen om de chaos in hun hoofd onder controle te houden en bewuster om te gaan met hun tijd.. Na de lancering van mijn groepstraject ‘Boost-je-tijd’, lanceer ik nu ‘Boost-je-tijd, de DIY-versie’, het traject voor vrouwen die worstelen met hun tijd! Goedkoper, laagdrempelig en betaalbaar!

Want, zeg jij dat ook veel: “Daar heb ik geen tijd voor?”

"Lack of direction, not lack of time, is the problem. We all have twenty-four hour days." (Zig Ziglar)

Profiteer van deze kans om tijd te maken!

Wat houdt het traject in?

4 Sessies

Het ‘Boost-je-tijd, de DIY-versie’ is een online, individueel productiviteitstraject dat je volledig op je eigen tempo kan doorlopen.

Het traject bestaat uit 4 sessies (dat je krijgt in audio- en videoformaat) met steeds nieuwe opdrachten, zodat jij leert om meer uren per week vrij te maken.

Je krijgt een handig (digitaal invulbaar) werkboek, het e-book ‘Boost-je-tijd’ en de extra bijlages ‘Uitstelgedrag’, ‘Getting Things Done’ en ‘Leven en werken volgens jouw menstruele cyclus’.

Inhoud sessies

Tijdens de eerste sessie starten we met mindset en de beperkende gedachten die ons leven en ons werk limiteren. Je krijgt onmiddellijk twee opdrachten mee, waaronder het registreren van jouw tijd! Deze opdracht is superwaardevol, met deze resultaten kan je de volgende weken verder werken.

In de tweede sessie bekijken hoe we nu echt tijd kunnen vrijmaken.

In de volgende sessie geef ik concrete tips & tricks zodat jij jouw week en maand kan plannen.

De laatste sessie wordt besteed aan de evaluatie van het traject dat je doorlopen hebt.

Na afloop van dit traject heb je kennisgemaakt met verschillende technieken en tools rond productiviteit, plannen en focus.

“Ik besefte dat ik heel veel tijd verloor door interne en externe afleidingen, maar ook door de vele taakwisselingen. Daarvoor werkte ik taken af, zoals ze op mijn bureau kwamen te liggen, alles door elkaar. Ik heb heel mijn systeem aangepast, waardoor ik de taakverwisselingen kon minimaliseren en dus veel efficiënter kon werken. Dat mijn nieuwe systeem werkte, merkte ik toen ik bijna verlof had. Normaal gezien waren de laatste dagen voor mijn verlof altijd enorme stressdagen, om alles afgewerkt te krijgen. Maar dat jaar was ik zelfs 2u op voorhand klaar met alles en kon ik met een gerust gevoel op vakantie gaan.”

Wat is jouw transformatie?

“Vroeger werd ik de ‘wandelende harde schijf’ genoemd. Maar een harde schijf kan ook crashen… En dat wil ik niet meemaken. Tijdens het groepstraject van Katrien leerde ik om mijn hoofd leeg te maken en een eigen systeem te zoeken voor mijn planning. Zodat ik mezelf niet verlies en geen dingen meer vergeet.”

Dit wil je toch ook?

Wat is jouw investering?

Jij kan ‘Boost-je-tijd, de DIY-versie’ aankopen aan €119,00 (incl. BTW).

Indien je hier nood aan hebt, dan kan je na afloop van het traject steeds om een bijkomende coaching call bijboeken. De kostprijs hiervan bedraagt €75,00 (incl. BTW).

Waarom werken met mij?

Lees het hier!

Reviews

Ayline was diegene die mijn ‘Boost-je-tijd’ traject mocht testen. Haar review lees je hier:

Wil jij net als Annelies terug een evenwicht tussen werk en privé en tijd vinden voor jezelf? Twijfel er niet over, dan is het ‘Boost-je-tijd, de DIY-versie’ de oplossing voor jou!

Ook Katrien, Ine, Claudia en Inge delen graag hun ervaringen met het ‘Boost-je-tijd’ traject:

"You don't need more time in your day. You need to decide. " (Seth Godin)

Heb je nog vragen?

Bekijk hier de FAQ’s!