Hoeveel vakjes kan je aanvinken?

Heb je verschillende vakjes aangevinkt? Dan heb ik de oplossing voor jou!

Boost-je-tijd, de DIY-versie

Ik wil alle vrouwen helpen om de chaos in hun hoofd onder controle te houden en bewuster om te gaan met hun tijd.. Daarom ontwikkelde ik Boost-je-tijd, de DIY-versie, het traject voor vrouwen die worstelen met hun tijd! Laagdrempelig en betaalbaar!

Want, zeg jij dat ook veel: “Daar heb ik geen tijd voor?”

"Lack of direction, not lack of time, is the problem. We all have twenty-four hour days." (Zig Ziglar)

Profiteer van deze kans om tijd te maken!

Wat houdt het traject in?

4 Sessies

Het ‘Boost-je-tijd, de DIY-versie’ is een online, individueel traject dat je volledig op je eigen tempo kan doorlopen.

Het traject bestaat uit 4 sessies (dat je krijgt in audio- en videoformaat) met steeds nieuwe opdrachten, zodat jij leert om bewuster te leven.

Je krijgt een handig (digitaal invulbaar) werkboek, het e-book ‘Boost-je-tijd’ en de extra bijlages ‘Uitstelgedrag’, ‘Getting Things Done’ en ‘Leven en werken volgens jouw menstruele cyclus’.

Inhoud sessies

Tijdens de eerste sessie starten we met mindset en de beperkende gedachten die ons leven en ons werk limiteren. Je krijgt onmiddellijk twee opdrachten mee, waaronder het registreren van jouw tijd! Deze opdracht is superwaardevol, met deze resultaten kan je de de volgende weken verder werken.

In de tweede sessie bekijken hoe we nu echt tijd kunnen vrijmaken.

In de volgende sessie geef ik concrete tips & tricks zodat jij jouw week en maand kan plannen.

De laatste sessie wordt besteed aan de evaluatie van het traject dat je doorlopen hebt.

Na afloop van dit traject heb je kennisgemaakt met verschillende technieken en tools rond productiviteit, plannen en focus.

“Ik besefte dat ik heel veel tijd verloor door interne en externe afleidingen, maar ook door de vele taakwisselingen. Daarvoor werkte ik taken af, zoals ze bij mij op de bureau kwamen te liggen, alles door elkaar. Ik heb heel mijn systeem aangepast, waardoor ik de taakverwisselingen kon minimaliseren en dus veel efficiënter kon werken. Dat mijn nieuwe systeem werkte, merkte ik toen ik bijna verlof had. Normaal gezien waren de laatste dagen voor mijn verlof altijd enorme stressdagen, om alles afgewerkt te krijgen. Maar dat jaar was ik zelfs 2u op voorhand klaar met alles en kon ik met een gerust gevoel op vakantie gaan.”

Wat is jouw transformatie?

“Vroeger werd ik de ‘wandelende harde schijf’ genoemd. Maar een harde schijf kan ook crashen… En dat wil ik niet meemaken. Tijdens het groepstraject van Katrien leerde ik om mijn hoofd leeg te maken en een eigen systeem te zoeken voor mijn planning. Zodat ik mezelf niet verlies en geen dingen meer vergeet.”

“Een jaar geleden heb ik het ‘Boost-je-tijd’-traject gevolgd bij Katrien. Sinds dan plan ik bewuster en gebruik ik mijn agenda efficiënter. Ook voor dingen op lange termijn, daar begin ik nu vroeger aan. Ik denk bewuster na over welke sociale activiteiten mij effectief rust en ontspanning geven in het weekend. Dat betekent soms dat het wat langer duurt om met die ene vriendin af te spreken maar ik vind het belangrijk om mijn weekends niet vol te proppen. Mijn mail zet ik niet meer altijd standaard open zodat ik kan doorwerken zonder gestoord te worden door binnenkomende mails. Ik stel mijn verbeterwerk ook niet meer zo uit. Ik begin eraan en probeer zelfs in te plannen wanneer ik het ga doen en als het veel is, doe ik het in stukjes. Op mijn fiets doe ik soms nog de oefening om positieve gedachten te hebben: dingen opsommen waar ik dankbaar voor ben, bewust mijn zintuigen gebruiken en mezelf overtuigen van dingen die ik goed doe. Dus dat is een hele boterham. Ik heb er veel aan gehad duidelijk.”

Dit wil je toch ook?

Wat is jouw investering?

Jij kan ‘Boost-je-tijd, de DIY-versie’ aankopen aan €119,00 (incl. BTW).

Indien je hier nood aan hebt, dan kan je na afloop van het traject steeds om een bijkomende coaching call bijboeken. De kostprijs hiervan bedraagt €75,00 (incl. BTW).

Waarom werken met mij?

Lees het hier!

Reviews

Ayline was diegene die mijn ‘Boost-je-tijd’ traject mocht testen. Haar review lees je hier:

Een productiviteitstraject? Ja, waarom niet? Altijd interessant om bij te leren over hoe ik mijn boeltje regel. Katrien gidste me doorheen nieuwe perspectieven. Wat mij zeer hard opviel in haar aanpak is het aanreiken van structuur per topic, gewapend met gefundeerde ideeën die heel handig ook tijdens de online sessies werden gepresenteerd. Ze creëert een veilige sfeer, met op maat gemaakte vragen, tips, context. Vragen als “wat spreekt je aan”, “hoe ging dat”, gaven mij het gevoel dat het geen one-solution-fits-all is, maar gepersonaliseerd op mijn noden.”

Wil jij net als Annelies terug een evenwicht tussen werk en privé en tijd vinden voor jezelf? Twijfel er niet over, dan is het ‘Boost-je-tijd, de DIY-versie’ de oplossing voor jou!

Toen mijn coach mij enkele maanden geleden vroeg wat mijn droom en doel was voor mijn verdere leven, kon ik niets beter bedenken dan balans vinden. Evenwicht vinden tussen werk en privé, tijd vinden voor mezelf,… dat waren zaken waar ik het moeilijk mee had. Na de Boost-je-tijd Challenge met Katrien, heb ik rust gevonden in mijn hoofd, en duidelijkheid in mijn agenda. Ik kijk anders aan tegen de taken die ik op regelmatige basis uitvoer en ben me bewust van waar ik mee bezig ben, en hoe ik mijn tijd gebruik. De stress om al mijn taken tijdig rond te krijgen is weggeëbd, en ik durf opnieuw denken aan grotere dromen, want nu heb ik de ruimte om deze toe te laten in mijn hoofd en hart.”

Ook Katrien, Ine, Claudia en Inge delen graag hun ervaringen met het ‘Boost-je-tijd’ traject:

“Als mama van 4 kinderen, met een eigen zaak, verbouwingen en een echte chaoot van nature… voelde ik de noodzaak om mijn tijd beter op te leren delen en besteden. Om balans te vinden tussen werk en privé, maar ook om tijd voor mezelf te kunnen maken. Het boost-je-tijd traject van Katrien kwam als geroepen. In een 8-tal weken krijg je zeer praktische informatie, tips en tricks om je valkuilen, tijdbesteding in kaart te brengen. Ik weet nu waar ik tijd verlies en waar ik hem dan ook kan winnen. Het helpt me om bewust te gaan kijken naar hoe mijn dagen ingedeeld zijn en hoe ik met onverwachte situaties kan omgaan. Zeker een aanrader als je nood hebt aan tijd creëren.” (Katrien Roosen)

“Ik schreef me in voor het ‘Boost-je-tijd’ traject om meer efficiënter te kunnen werken, vooral aan lange termijn taken. Daarnaast had ik ook veel last van uitstelgedrag. Dankzij het traject heb ik geleerd om bewuster om te gaan met mijn tijd: grotere taken worden nu opgedeeld in kleine stukken en deze plan ik in, mijn doelen kan ik SMART formuleren en ik analyseer waarom ik dingen uitstel om ze zo dan toch aan te pakken. Daarnaast heeft Katrien ook een heel duidelijk en praktisch werkboek gemaakt, dat je – indien nodig – na het traject nog verschillende keren erbij kan nemen en herlezen.” (Ine Vandezande)

“Ik schreef me in voor Katrien haar groepstraject omdat ik wou leren om beter beslissingen te nemen en prioriteiten te stellen. Ik leerde tijdens het traject dat ik meer mentaal in het moment aanwezig moet zijn, zeker tijdens quality-time met familie, vriend(en) en ook mezelf (me-time). Ondertussen doe ik ook beter mijn best om een werkdag mentaal af te sluiten. Ik was heel positief verrast door Katrien haar inzet: mails met extra artikelen, frequente checkins in de Facebookgroep, uitgebreide gidsen…” (Claudia Parms)

“Ik deed mee aan het allereerste Boost-je-tijd-traject. Wat doet Katrien dit goed! Met doelgerichte vragen en opdrachten kreeg ik een beter inzicht in mijn planning en uitvoering ervan. Ik leerde een goede planning opstellen waardoor ik mijn tijd efficiënter besteed en ik dus tijd bespaar. En geef toe…dat is toch wat we allemaal willen? Ik ga alvast haar tips en tricks blijven toepassen.” (Inge Vos)

‘Boost-je-tijd’: een aanrader voor zij die denken “daar heb ik geen tijd voor”. (Ayline Yudhira)

Heb je nog vragen?

Bekijk hier de FAQ’s!