FAQ’s

Wie kan Notion gebruiken?

In principe kan iedereen deze gebruiken: ouders, werknemers, grote of kleine ondernemers, studenten, leerkrachten, … Iedereen heeft zeker baat bij een tool waarbij alles verzameld kan worden.

Ik ga niet zeggen dat Notion de beste tool is van alle bestaande tools, maar voor mij is het de beste! En ik heb er ondertussen al wel een paar uitgeprobeerd!

Gebruik jij op jouw werk al een CRM-systeem of iets anders en dat werkt voor jou: dan zou ik dat zeker blijven gebruiken. Maar heb jij het gevoel dat je iets mist, dat je dingen vergeet, dat de tool niet werkt voor jou… dan kan je zeker Notion eens uitproberen.

Ook in mijn gezin speelt Notion een heel grote rol. Enkele voorbeelden:

Waarom moet ik kiezen voor Notion en niet voor een standaard CRM-systeem?

Notion is zo flexibel zodat je dit volledig kan aanpassen aan jouw eigen noden en verwachtingen. Je bent niet genoodzaakt een vaste structuur van een vast softwaresysteem te gebruiken, je bent volledig vrij jouw eigen structuur te bouwen. En deze structuur kan steeds opnieuw aangepast worden aan uw veranderende noden.

Daarnaast is Notion ook zeer betaalbaar. Je kan starten met een gratis plan, het eerstvolgend plan kost ongeveer €5,00/maand (excl. BTW). Meer informatie over de prijzen van de verschillende plannen vind je hier.

DSC_7594

Waarom moet ik kiezen voor The Office Manager, your Notion coach?

Eind 2020 leerde ik Notion kennen, ondanks de steile leercurve van deze tool werkte ik me snel in en leerde ik de vele mogelijkheden. Ik ontdekte snel dat het ontwerpen van workspaces in Notion mijn zone of genius is. Als ik me daaraan zet, dan vergeet ik de tijd. Dan kom ik in een flow.

Voor mij is Notion mijn tweede brein, mijn back-up. Heel mijn leven en vooral alles rond mijn zaak staat hier in: mijn weekplanning, het overzicht van al mijn facturen, mijn kwartaal- en jaardoelen, mijn contentplanning, mijn aanbod, klantengegevens…

Sinds 2021 heb ik de mogelijkheid gekregen om al 15 gepersonaliseerde workspaces voor klanten te bouwen.

Zijn mijn gegevens veilig in Notion?

Ja! Alleen jij en de mensen waarmee jij jouw pagina’s deelt, hebben toegang. Lees hier meer over de veiligheid van Notion en hun GDPR-policy.

Kan ik in meerdere termijnen betalen?

Ja, er is de mogelijkheid om de Notion workspaces te betalen in 2 termijnen. Wens je hier graag op in te gaan, stuur me dan een mail en dan breng ik dit met veel plezier voor jou in orde.

Hoe lang duurt het voordat mijn Notion workspace af is?

Ik probeer steeds de workspace binnen de maand af te werken.

Valt de verkoop van deze producten onder het herroepinsrecht voor consumenten?

Ja, hierdoor is annulatie mogelijk en kosteloos gedurende de eerste 14 dagen na factuurdatum. (Zondagen en feestdagen tellen mee in de berekening van de termijn van 14 dagen. Indien de laatste dag van de termijn van 14 dagen evenwel een zon- of feestdag is, dan eindigt de herroepingstermijn pas aan het einde van de daaropvolgende werkdag.) Op eenvoudige vraag kan je van mij het modelformulier voor herroeping ontvangen. Stuur me hiervoor een mail met hierin een ondubbelzinnige verklaring waaruit duidelijk de beslissing tot herroeping van de overeenkomst blijkt.