Hallo, ik ben Katrien!

Met mijn bedrijf ‘The Office Manager’ zorg ik ervoor dat vrouwen en vrouwelijke ondernemers rust ervaren in hun hoofd en hun zaak. Hoe doe ik dat?

Notion

Als VA ben ik steeds op zoek naar tools en technieken om alles zo efficiënt, productief en gestructureerd mogelijk te doen. Voor mij is structuur en efficiënt werken altijd heel evident geweest, maar ik besef steeds meer dat dit niet voor iedereen zo eenvoudig en vanzelfsprekend is.

Halverwege 2020 leerde ik Notion kennen, maar ik hoorde iedereen maar vertellen over de ‘steile’ leercurve. Ik probeerde dan eerst nog Evernote en Trello, tot mijn nieuwsgierigheid toch de bovenhand kreeg en ik enkele webinars volgde over Notion en compleet verliefd werd. Het was snel duidelijk dat Notion voor mij dé all-in-one tool is waarmee ik heel mijn leven en zaak kan regelen en structureren.

‘Intro to Notion’

Hoeveel punten hieronder kan jij afvinken?

Heb je meer dan 2 punten aangevinkt?

Ben je op zoek naar een digitale tool die je hiermee kan helpen? Die kan zorgen voor het structureren van jouw leven en zaak?

Ik heb een gratis audio- en videoreeks ‘Intro to Notion’ gemaakt, waarin ik in enkele dagen vertel wat Notion is en hoe deze tool jouw leven en bedrijf kan structureren.

Ja, ik wil de emailreeks ‘Intro to Notion’ ontvangen!

Tweede brein

Voor mij is Notion mijn tweede brein, mijn back-up. Heel mijn leven en vooral alles rond mijn zaak staat hier in: mijn weekplanning, het overzicht van al mijn facturen, mijn kwartaal- en jaardoelen, mijn contentplanning, mijn aanbod, klantengegevens… En het fijne aan Notion is dat je ook alle informatie met een eenvoudige muisklik kan veranderen naar een andere view, met andere filters enzovoort.

Ik ben 200% overtuigd van Notion, maar dat betekent niet dat dat voor jou ook zo moet zijn.

Tegen mijn klanten en coachees zeg ik constant: “Zoek een systeem dat werkt voor jou!”.

Een tool die je niet bevalt, waarmee je niet kan werken… dat gaat het niet doen voor jou. Die ga je niet blijven gebruiken.

Maar ben jij benieuwd naar Notion? Ontdek dan in mijn emailreeks wat het is en of deze tool jou bevalt!

Ik vind het heel belangrijk dat je dankzij Notion:

Wil jij dit ook?

Ik schrijf me in voor de emailreeks!

Reviews klanten

Lees hieronder wat mijn klanten vinden van Notion en wat deze tool doet voor hen.

Review Lies 1
Review Lies 2
Review Maartje Trekker
Review Katrien 1 (1)
Review Katrien 2 (1)
Review Katrien VC 1
Review Katrien VC 2
Review Leen 1
Review Leen 2
Review Leen 3

Yes, ik wil Notion leren kennen!