Hallo, ik ben Katrien!

Met mijn bedrijf ‘The Office Manager’ zorg ik ervoor dat vrouwen en vrouwelijke ondernemers rust ervaren in hun hoofd en hun zaak. Hoe doe ik dat?

Notion

Als VA ben ik steeds op zoek naar tools en technieken om alles zo efficiënt, productief en gestructureerd mogelijk te doen. Voor mij is structuur en efficiënt werken altijd heel evident geweest, maar ik besef steeds meer dat dit niet voor iedereen zo eenvoudig en vanzelfsprekend is.

Halverwege 2020 leerde ik Notion kennen, maar ik hoorde iedereen maar vertellen over de ‘steile’ leercurve. Ik probeerde dan eerst nog Evernote en Trello, tot mijn nieuwsgierigheid toch de bovenhand kreeg en ik enkele webinars volgde over Notion en compleet verliefd werd. Het was snel duidelijk dat Notion voor mij dé all-in-one tool is waarmee ik heel mijn leven en zaak kan regelen en structureren.

‘Intro to Notion’

Hoeveel punten hieronder kan jij afvinken?

Heb je meer dan 2 punten aangevinkt?

Ben je op zoek naar een digitale tool die je hiermee kan helpen? Die kan zorgen voor het structureren van jouw leven en zaak?

Ik heb een gratis audio- en videoreeks ‘Intro to Notion’ gemaakt, waarin ik in enkele dagen vertel wat Notion is en hoe deze tool jouw leven en bedrijf kan structureren.

Ja, ik wil de emailreeks ‘Intro to Notion’ ontvangen!

Tweede brein

Voor mij is Notion mijn tweede brein, mijn back-up. Heel mijn leven en vooral alles rond mijn zaak staat hier in: mijn weekplanning, het overzicht van al mijn facturen, mijn kwartaal- en jaardoelen, mijn contentplanning, mijn aanbod, klantengegevens… En het fijne aan Notion is dat je ook alle informatie met een eenvoudige muisklik kan veranderen naar een andere view, met andere filters enzovoort.

Ik ben 200% overtuigd van Notion, maar dat betekent niet dat dat voor jou ook zo moet zijn.

Tegen mijn klanten en coachees zeg ik constant: “Zoek een systeem dat werkt voor jou!”.

Een tool die je niet bevalt, waarmee je niet kan werken… dat gaat het niet doen voor jou. Die ga je niet blijven gebruiken.

Maar ben jij benieuwd naar Notion? Ontdek dan in mijn emailreeks wat het is en of deze tool jou bevalt!

Ik vind het heel belangrijk dat je dankzij Notion:

Wil jij dit ook?

Ik schrijf me in voor de emailreeks!

Reviews klanten

Lees hieronder wat mijn klanten vinden van Notion en wat deze tool doet voor hen.

“In eerste instantie heb ik gekozen voor een Notion Workspace, omdat Katrien er zo enthousiast over is. Zij is verzot op structuur, efficiëntie en tijdsbesparing. Ik vertrouw op Katrien haar kennis, expertise en intuïtie. Haar zone of genius is mijn grote gemis. Daarnaast voel ik mij veilig om gewoon te kunnen toegeven bij jou dat het mij niet lukt zonder hulp of zonder structuur. Ik vind Katrien haar enthousiasme aanstekelijk en daardoor werk ik ook graag samen met haar.”
“Katrien straalt rust uit. Dat is voor mij haar grootste troef. Ik kon in al mijn warrigheid en met mijn veel te vol hoofd vertellen wat ik allemaal nodig heb. En zij kon dat in een mooie vorm gieten. Just what the doctor ordered!”
“Het laatste jaar groeide mijn zaak, waardoor ik ook opmerkte dat ik moeilijkheden kreeg om alles bij te kunnen houden. Ik verloor het overzicht. Dankzij Katrien, ontdekte ik Notion. Omdat ikzelf niet handig ben met dit soort programma’s, heb ik de workspace door Katrien laten uitwerken. Ze legt je heel goed uit wat je met Notion kan en maakt hem ook volledig naar jouw wensen. Ik werk er nu sinds enkele weken mee en kan op deze manier handig informatie van bestellingen, leveranciers, verbouwingen,… bijhouden. Alles op 1 plaats en met een duidelijk overzicht van taken die nu en in de toekomst uitgevoerd moeten worden.”
“Ik ben superfan van Notion. Voor mij was het een geschenk uit de hemel dat Katrien mijn gepersonaliseerde workspace wilde opzetten voor mij. Voor bv. mijn webinars hebben we een hele Notion takenlijst opgemaakt. Hetzelfde proces dat we bij elke webinar doorlopen, staat nu in een database. Voor mij was dat in het begin wel wennen om een lijstje te maken met alle taken, maar achteraf was dit wel een gigantische tijdswinst. Ik moest er niet meer over nadenken, ik heb het uit mijn hoofd gehaald en dit gaf me enorme mentale rust. En zeker ook heel belangrijk: door al mijn taken in te voeren in Notion, maak ik een enorme tijdswinst.”
“Ik kende Notion al, ik was al overtuigd van het nut van deze tool en had al een paar gratis webinars gevolgd. Toch merkte ik snel dat ik Notion niet ten volle gebruikte. Bij het uitbouwen van mijn zaak, merkte ik dat ik geen tijd had om zelf een gestructureerde Notion Workspace uit te bouwen. Daarom heb ik snel besloten om een workspace door Katrien te laten bouwen. Ik was op zoek naar meer structuur. Nu open ik ‘s morgens mijn mail, agenda en Notion en kan ik direct in mijn werkdag vliegen. Ik verwachtte een duidelijke en gestructureerde workspace en deze verwachting werd ingelost. Dankzij het intakegesprek waarin mijn verwachtingen werden besproken,heb ik nu een Notion workspace die volledig op mijn maat gemaakt is. De meest waardevolle verandering is dat ik weet dat alles in 1 tool staat en dat ik zeker ben dat ik niets zal vergeten.”

Yes, ik wil Notion leren kennen!