Eind 2020 startte ik als Personal & Virtual Assistent. Als beginnend ondernemer was ik op zoek naar tools en technieken om alles zo efficiënt, productief en gestructureerd mogelijk te doen. Voor mij is structuur en efficiënt werken altijd heel evident geweest, maar ik besef steeds meer dat dit niet voor iedereen zo eenvoudig en vanzelfsprekend is.

Ik leerde snel Notion kennen, maar probeerde eerst nog Evernote en Trello. Tot mijn nieuwsgierigheid toch de bovenhand kreeg en ik enkele webinars volgde over Notion en compleet verliefd werd. Het was snel duidelijk dat Notion voor mij dé all-in-one tool is waarmee ik leven en zaak kan regelen en structureren.

Voor mij is Notion mijn tweede brein, mijn back-up. Heel mijn leven en vooral alles rond mijn zaak staat hier in: mijn weekplanning, het overzicht van al mijn facturen, mijn kwartaal- en jaardoelen, mijn contentplanning, mijn aanbod, klantengegevens…

Notion, wat is dat?!

Notion is dé all-in-one productiviteitstool waarmee je heel jouw leven en je bedrijf kan organiseren.

DSC_7681

Wat is de bedoeling van een Notion Workspace?

Ik vind het heel belangrijk dat je dankzij jouw Notion workspace:

Wie kan Notion gebruiken?

Wil jij rust in je hoofd, meer focus en een duidelijk zicht op jouw prioriteiten?

Mis je een overzicht waardoor je heel wat fouten maakt en veel vergeet?

Heb je nood aan overzicht en structuur?

Dan is een Notion workspace de oplossing voor jou!

Wat kan je allemaal doen met Notion?

1. Eenvoudig beheer van takenlijsten die je makkelijk toewijst aan de juiste projecten, verantwoordelijken, …

2. Opvolging van jaarplannen, jaar-, kwartaal- en maanddoelen

3. Financieel management: opvolging van facturatie en betalingen

4. Bibliotheek: bijhouden van SOP’s, FAQ’s, notities, documenten, interessante links, websites,

5. Projectmanagement: dankzij flexibele KANBAN borden, lijsten, tabellen …

6. Beheer en opvolging van persoonsgegevens van onder andere klanten, leveranciers,

personeel, prospecten, sollicitanten, …

7. Beheer van content en het bijhouden van een contentkalender

En nog zoveel meer!

Waarom moet je kiezen voor een Notion Workspace?

Een Notion workspace heeft heel wat voordelen:

DSC_7394

The Office Manager, your Notion Coach

Sinds 2021 heb ik de mogelijkheid gekregen om al een 15-tal gepersonaliseerde workspaces te bouwen. 

 

Hoe kan ik je helpen?

Ben je zelf 100% overtuigd van de mogelijkheden van Notion, maar heb jij geen tijd of zin om alles uit te dokteren of je er mee bezig te houden?

Laat mij maar door alle mogelijkheden gaan om uit te zoeken welke structuur past bij jouw bedrijf en jouw leven. Ondertussen kan jij je focussen op alles wat voor jou belangrijk is!

Op een heel persoonlijke manier begeleid ik je naar een duidelijke gestructureerde Notion omgeving die werkt voor jou.

Wat krijg jij?

Een Notion workspace:

Dankzij deze workspace kan jij mee profiteren van mijn kennis van Notion en mijn analytische en gestructureerde manier van denken.

Jouw Notion workspace wordt jouw tweede brein, zodat jij gerust bent dat je niets meer gaat vergeten. Geen complexe werkomgeving die niet werkt voor jou, maar wel een workspace met een eenvoudige en duidelijke structuur. Dankzij de nodige video’s en ondersteuning kan jij onmiddellijk aan de slag!

Jouw investering?

Zeg jij: JA, dat wil ik, dan kan jij dat hebben voor een mooie prijs van €550,00 (excl. BTW)!

Betaal je liever in 2 termijnen? Dan mag je mailen naar katrien@the-office-manager.be in plaats van te boeken via bovenstaande knop. Dan breng ik dit met veel plezier voor jou in orde.

DSC_7531

Wat zijn de volgende stappen?

1. Na de aankoop krijg je de link om jouw intakegesprek in te plannen. Hier bespreken we jouw noden en verwachtingen.

2. Op basis hiervan begin ik te bouwen aan jouw gepersonaliseerde workspace.

3. Tussendoor bekijken we deze nog eens samen en is het mogelijk om bijkomende opmerkingen te geven.

4. Indien nodig voer ik daarna nog aanpassingen door.

5. Na oplevering krijg jij een maand te tijd om jouw Notion omgeving te leren kennen. Tijdens deze maand doe ik graag nog de nodige aanpassingen, deze zijn in de prijs inbegrepen.

Een gestructureerd bedrijf en leven dankzij een Notion workspace van The Office Manager!

Vind je het moeilijk om je voor te stellen hoe Notion jou kan helpen in jouw bedrijf en jouw leven? Schrijf je dan in voor mijn videoreeks!

Ken je Notion nog niet?

Ik heb een gratis audio- en videoreeks ‘Intro to Notion’ gemaakt, waarin ik in enkele dagen vertel wat Notion is en hoe deze tool jouw leven en bedrijf kan structureren.

Heb je nog vragen?

Bekijk hier de FAQ’s!

Wat anderen zeggen...

“Ik kende Notion al, ik was al overtuigd van het nut van deze tool en had al een paar gratis webinars gevolgd. Toch merkte ik snel dat ik Notion niet ten volle gebruikte. Bij het uitbouwen van mijn zaak, merkte ik dat ik geen tijd had om zelf een gestructureerde Notion Workspace uit te bouwen. Daarom heb ik snel besloten om een workspace door Katrien te laten bouwen. Ik was op zoek naar meer structuur. Nu open ik ‘s morgens mijn mail, agenda en Notion en kan ik direct in mijn werkdag vliegen. Ik verwachtte een duidelijke en gestructureerde workspace en deze verwachting werd ingelost. Dankzij het intakegesprek waarin mijn verwachtingen werden besproken,heb ik nu een Notion workspace die volledig op mijn maat gemaakt is. De meest waardevolle verandering is dat ik weet dat alles in 1 tool staat en dat ik zeker ben dat ik niets zal vergeten.”
“Ik ben superfan van Notion. Voor mij was het een geschenk uit de hemel dat Katrien mijn gepersonaliseerde workspace wilde opzetten voor mij. Voor bv. mijn webinars hebben we een hele Notion takenlijst opgemaakt. Hetzelfde proces dat we bij elke webinar doorlopen, staat nu in een database. Voor mij was dat in het begin wel wennen om een lijstje te maken met alle taken, maar achteraf was dit wel een gigantische tijdswinst. Ik moest er niet meer over nadenken, ik heb het uit mijn hoofd gehaald en dit gaf me enorme mentale rust. En zeker ook heel belangrijk: door al mijn taken in te voeren in Notion, maak ik een enorme tijdswinst.”
“Het laatste jaar groeide mijn zaak, waardoor ik ook opmerkte dat ik moeilijkheden kreeg om alles bij te kunnen houden. Ik verloor het overzicht. Dankzij Katrien, ontdekte ik Notion. Omdat ikzelf niet handig ben met dit soort programma’s, heb ik de workspace door Katrien laten uitwerken. Ze legt je heel goed uit wat je met Notion kan en maakt hem ook volledig naar jouw wensen. Ik werk er nu sinds enkele weken mee en kan op deze manier handig informatie van bestellingen, leveranciers, verbouwingen,… bijhouden. Alles op 1 plaats en met een duidelijk overzicht van taken die nu en in de toekomst uitgevoerd moeten worden.”
“Katrien straalt rust uit. Dat is voor mij haar grootste troef. Ik kon in al mijn warrigheid en met mijn veel te vol hoofd vertellen wat ik allemaal nodig heb. En zij kon dat in een mooie vorm gieten. Just what the doctor ordered!”
"In eerste instantie heb ik gekozen voor een Notion Workspace, omdat Katrien er zo enthousiast over is. Zij is verzot op structuur, efficiëntie en tijdsbesparing. Ik vertrouw op Katrien haar kennis, expertise en intuïtie. Haar zone of genius is mijn grote gemis. Daarnaast voel ik mij veilig om gewoon te kunnen toegeven bij jou dat het mij niet lukt zonder hulp of zonder structuur. Ik vind Katrien haar enthousiasme aanstekelijk en daardoor werk ik ook graag samen met haar."
Deelnemer Notion Coach
"Katrien van The Office Manager heeft mij enorm geholpen. Van een notion-workspace tot haar traject boost-je-tijd and last but not least een halve dag coaching waarin we mijn focus terugbrachten tijdens een kwartaal-review. Ze gaf mij waardevolle technieken en tools om het beste uit mezelf en mijn onderneming te halen."
Deelnemer Notion Coach