Spread The Notion Love Workshop

Workshop voor beginnende Notion Lovers.

“Super goede workshop als je een zicht wil krijgen op wat Notion allemaal kan betekenen voor je onderneming. Ik ben met zo veel ideeën buiten gekomen.” (Tania Emmerechts – ProjectAn)

“Katrien is echt een krak in Notion. In een interactieve workshop leert ze je alle mogelijkheden zodat je er ook zelf mee aan de slag kan. Een aanrader!” (Kelly Van Meldert – PIT & co)

Zet je dan op de wachtlijst voor de derde ‘Spread The Notion Love Workshop’!

In enkele uren tijd toon ik je op een laagdrempelige manier de mogelijkheden van Notion. Daarna bouwen we samen aan jouw Notion workspace.

Denk je nu: “Yes, hier moet ik bij zijn!”

Vul hieronder dan jouw gegevens in en ik zet je op de wachtlijst!

“Katrien is duidelijk een grote Notion-fan en ze brengt het mooi over, helemaal bezield! 🙂 Ook heel goed voorbereid, met voldoende praktijkvoorbeelden, de boeken die ze bij had om extra te inspireren, de quotes ertussen, heel fijn!” (Katleen Jacobs – CopyKate)

“Deze workshop was ideaal om Notion beter te leren kennen en alle mogelijkheden te ontdekken. Er is een goede mix tussen theorie en demonstratie, en ook voldoende tijd om zelf al aan de slag te gaan in je eigen workspace, met hulp van Katrien.” (Ann De Schoenmaeker – Podcast Wonderland)

“Ik stond eerst een beetje weigerachtig tegenover Notion. Ik heb al zoveel apps en tools waardoor ik in eerste instantie dacht ‘ohnee niet nog een’. Ik verwerk heel veel in mijn hoofd en ook heel veel op papier. Overal heb ik wel een lijstje liggen of een post-it hangen. Om daarmee komaf te maken had ik al een Remakable aangeschaft, alles meer op één plek. Maar – hoewel dat een hele goede beslissing was – miste ik nog iets. Omdat een vriendin al had samengewerkt met Katrien voor het uitbouwen van haar Notion werkplek, waagde ook ik de stap. Ik schreef me in voor de workshop. Ik vertrok met het idee dat dit twee kanten op kon gaan: ofwel was het ’tijdsverlies’ en was het nog een extra tool waar ik eigenlijk geen tijd voor heb, ofwel was het net die tool die bij mij paste. En ik denk dat het toch het tweede wordt! Ik stond ervan versteld hoe een tool zo aansluit bij mijn manier van ordenen. Ik heb zowel in mijn remarkable als in excel op de laptop al liggen prullen met structuren. En nu blijkt dat dit met Notion gewoon – op een heel overzichtelijke wijze – mogelijk is! Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan! Tijdens de workshop krijg je echt meer inzichten en tips om concreet aan de slag te gaan. Bedankt Katrien. En als ik toch nog ergens tegenaan loop, weet ik je te vinden!” (Joke Vansantvoort – Vansantvoort Advocaten)