Hallo,
ik ben Katrien!

Je ‘office managen’ zodat alles er op wieltjes loopt en jij voluit kan focussen op je kerntaken en de werkzaamheden die je graag doet. Dat is wat ik het liefste doe. Ik ben Katrien aka ‘The Office Manager’. Met plezier zet ik mijn ervaring, kennis en polyvalentie in voor jouw bedrijf of om je productiviteit een boost te geven. 

Na een jarenlange carrière als office manager in dienstverband vond ik het tijd om mijn horizon te verruimen en van de vrijheid te proeven als freelancer. De flexibiliteit en de afwisseling die daarmee gepaard gaan, lonkten al een tijdje. 

Met mijn vaardigheden en kennis op zak sprong ik in het onbekende en besloot ik mijn expertise aan te bieden aan wie het nodig had. 

Als ik het radertje kan zijn dat het verschil maakt in en voor jouw business dan is mijn missie geslaagd. Ik wil je dan ook inspireren om op zoek te gaan naar je ‘drive and mindset to stand out in this world’. Dat doe ik als personal of virtual assistant, als productiviteitscoach of als Notion Coach

Nieuwe inzichten en kansen creëren zodat iemand persoonlijk of als ondernemer kan groeien. Daar doe ik het voor. 

Typisch aan mijn aanpak? Ik ben een positief, enthousiast en leergierig persoon mèt humor en dat uit zich ook in de manier waarop ik een taak, opdracht of project uitvoer. Steeds met een frisse en een nieuwsgierige blik, denk ik graag met je mee. Zo krijgen we een fijne wisselwerking die zowel voor jou als voor mij enorm veel voldoening geeft en ons potentieel nog verder laat groeien. 

Wil je nog meer weten over mijn werkervaring en kwaliteiten? Download mijn CV of vraag het mij tijdens een eerste gesprekje.

Waarom doe ik wat ik doe? Dat leg ik graag hieronder uit!

Mijn missie

Met mijn bedrijf ‘The Office Manager’ zorg ik ervoor dat vrouwen en vrouwelijke ondernemers rust ervaren in hun hoofd en hun zaak. Hoe doe ik dat?

Als VA help ik hen op administratief en organisatorisch vlak.

Als Productiviteitscoach help ik hen met het structureren en plannen van hun leven en werk.

Als Notion Coach bouw en optimaliseer ik voor hen Notion workspaces.

Doordat ik mijn talenten kan inzetten als VA, productiviteitscoach en/of Notion Coach kunnen mijn klanten
– zich focussen op hun doelen en prioriteiten;
– bewuster en productiever omgaan met hun tijd;
– gestructureerder en efficiënter te werk gaan;
– en rust ervaren in hun hoofd.

Op deze manier kunnen zij groeien en opvallen in deze wereld!

Mijn waarden & normen

  • Enthousiasme & goesting
  • Plannen & structuur
  • Humor
  • Vrijheid & flexibiliteit
  • Leergierig
  • Positief
  • Focus
  • Groei
  • Balans & rust
  • Authenticiteit