Je houdt van het ondernemerschap, maar de administratie die erbij hoort is niet aan jou besteed? Kan je wel wat facilitaire hulp gebruiken bij het uitwerken van een project? Of zoek je gewoon (administratieve) ondersteuning om de dagelijkse flow van je business in balans te houden? 

Als personal of virtual assistant kan ik een paar belangrijke taken van je overnemen. Zo kan jij je weer ten volle focussen op de essentie, bezig zijn met je klanten en hetgeen je graag doet. Klinkt goed, niet?

Waarom heb jij een virtual assistant nodig?

De taken die je blijft voor je uitschuiven en heel tijdrovend zijn, voer ik met plezier voor je uit en binnen de afgesproken timing. Dat kan op een heel flexibele manier en enkel op de momenten die jij nodig vindt. Heb je geen extra ruimte of kantoor? Geen probleem. Ik voer alle taken op afstand voor je uit.

Een onmiddellijk resultaat is dat je minder werkstress ervaart en je weer meer kan focussen op je eigen competenties. Als je dan ook nog voelt dat er iets beweegt en dat je stappen kan zetten om te groeien als ondernemer, dan heb je een dubbele win-win. 

Het zijn soms de kleine extra’s die leiden tot het groter geheel en voor mij is het een eer om daar deel te mogen van uitmaken.

Concreet kan ik je helpen met onder andere de volgende taken:

DSC_7423

Ik richt mij vooral tot KMO’s en solo-ondernemers omdat ik merk dat zij het meest gebaat zijn met een personal of virtual assistant. Samenwerken met een freelancer heeft niet alleen heel wat voordelen, maar zorgt er ook voor dat jij weer kan focussen op wat voor jou als ondernemer belangrijk is.

Ik kies ervoor om heel flexibel te werken, volledig op maat en in overleg met de klant. Daarom werk ik ook als personal of virtual assistant volledig per uur en kan ik ingezet worden wanneer de nood het hoogst is.

Wat anderen zeggen...

“Katrien is mijn best kept secret. Ze managet al mijn administratie met de glimlach en volgt alle todo’s en openstaande punten feilloos op, via Notion, maar ook in allerlei andere systemen. Ze is heel gestructureerd, en tegelijk vlot en communicatief. Super blij met haar te kunnen samenwerken!”  Stefanie Fauconnier (Undreamed)
"Katrien, mijn zus, liet me inzien dat mijn kennis en creativiteit beter tot zijn recht zouden komen als ik mijn administratie uit handen zou geven. Zij bezit de know-how om alles op orde te zetten en dat ook zo te houden. Ik ben minder goed in administratie en dit was bijgevolg een tijdrovende bezigheid. Katrien geeft me geregeld de nodige ‘sjot’ om mijn plannen te realiseren of om haar de nodige documenten te bezorgen. Het is zo’n opluchting te weten dat dit onderdeel van mijn droom / passie ook verzorgd wordt, zonder dat ik daar uren tijd in moet steken. Katrien weet wat er moet gedaan worden en geeft tips hoe ik nog kan verbeteren op vlak van bijvoorbeeld sociale media."
"Ik leerde The Office Manager kennen via een voorstelmailtje van Katrien. Ik had de dag ervoor een coaching van mijn businesscoaches gehad en had de beslissing genomen om een VA in te schakelen. Dat mailtje was echt geen toeval. Na ons kennismakingsgesprek zei mijn gevoel direct dat het goed zat. Ik hou van Katrien haar energie. We vullen elkaar goed aan, de zaken waar ik een hekel aan heb, doet zij het allerliefste. Elke activiteit waar ik niet blij van wordt en geen energie van krijg, schuif ik door naar Katrien. Zo kan ik in mijn zone of genius blijven en doen wat wat ik het allerliefste doe: ouders inspireren zodat hun kinderen kunnen groeien in zelfvertrouwen. Het zorgt er ook voor dat ik meer tijd heb voor zichtbaarheid waardoor het me meer klanten oplevert. Je moet zeker niet twijfelen om een VA in te schakelen! Je wint er zoveel tijd mee, niet alleen voor je onderneming, maar ook voor je zelfzorg en je gezin. Hoe meer jij je missie in de wereld kan zetten, hoe mooier die wordt."
"Ik speelde al even met het idee om iemand te zoeken die me mee kon ondersteunen, maar ik wist niet waar te zoeken. En dan stond er opeens een mailtje van Katrien in mijn mailbox. Nieuwe VA, vlakbij en op zoek naar klanten! Ze kwam gewoon als geroepen! Na ons kennismakingsgesprekje voelde het voor mij echt super goed! Haar spontaniteit, haar enthousiasme, haar manier van aanpakken,… het hele pakketje! Ik wil de PCOS de Baas Academy laten groeien, maar dat krijg ik in mijn eentje niet meer voor elkaar. Ik merk dat er heel wat zaken zijn die ik uitstel omdat ik ze niet graag doe… maar blijkbaar zijn er mensen die ze wèl leuk vinden! Een win-win! Ik meer tijd om die dingen te doen die ik graag doe, zij dingen die zij leuk vindt èn samen de Academy laten groeien! Het is een ongelooflijke opluchting om een team te kunnen vormen. Dat je het niet alleen moet doen… heerlijk!! Het kan best spannend zijn in het begin: iemand betalen voor werk dat je ook zelf kan, maar je houdt zoveel meer tijd en energie over… voor je zaak, voor je gezin en voor jezelf! Dat is het allemaal waard!"
"Ik ben heel dankbaar dat ik dankzij Katrien mij kan focussen op mijn business, terwijl zij zich ontfermt over alle administratieve en financiële taken. Katrien is de mee de draaiende motor van mijn bedrijf. Ze is mijn plan-talent en finance manager. Ze staat steeds heel positief in het leven en staat steeds klaar met een luisterend oor en een goede oplossing. Daarnaast kan ik ook genieten van haar humor. Het leven moet niet altijd zo serieus zijn. Kortom: een supermadam om mee samen te werken!"
An De Boelpaep
X-Conscious